Kerékpártartó.com Kerékpártartó.com: Thule és egyéb kerékpártartók webáruháza. A kerékpártartók csomagküldéssel is rendelhetők. Thule kerékpártartó 5 év garanciával.
Thule Infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel   Videó
Kerékpártartó tetőre
Kerékpártartó hátsó ajtóra
Kerékpártartó vonóhorogra
Kerékpártartó pótkerékre
Kerékpártartó raktérbeAtera Giro AF kerékpártartó
Az Atera Giro kerékpártartó könnyűfémből készült és a City Crash programban megfelelt, ahogyan a többi Atera kerékpártartó is. Az Atera Giro kerékpártartó 22-80 mm közötti vázszélességű kerékpár rögzítésére alkalmas. Ovális váz esetében 80x100 mm lehet a váz mérete. A kerékpár felszerelését könnyebbé teszi az önbeálló váztartó. Az Atera Giro kerékpártartóra a Thule ProRide591 típus, illetve a Peruzzo Roma hasonlít leginkább.

Tippek, tanácsok
A kerékpártartó össze- és felszerelése előtt minden esetben figyelmesen olvassa el az adott kerékpártartó dobozában található használati útmutatót. Az kerékpártartó szerelési útmutatójában leírtak betartásával megelőzhetők a helytelen rögzítésből adódó kellemetlenségek.


Az oldal kulcsszavai
kerékpártartó, atera giro kerékpártartó árlista, atera giro kerékpártartó Budapest, atera giro kerékpártartó tetőre, atera giro kerékpártartóAtera Giro kerékpártartó

Termékismertető - Atera Giro kerékpártartó/Giro AF kerékpártartó

Az Atera Giro kerékpártartó bemutatása


Atera Giro kerékpártartó - AFAz Atera Giro AF kerékpártartó egyszerű, mégis biztosan rögzíti a kerékpárt a kerékpártartóhoz. Minden kerékpártváztípus rögzíthető vele. Nincs szükség előszerelésre, vagy előzetes beállításra szabadalmazott rögzítési rendszerének köszönhetően. Az Atera Giro kerékpártartó gyorsan és egyszerűen felszerelhető szerszám nélkül is. Törésteszttel bizonyított a biztonság. Az Atera Giro kerékpártartó szettjében található két zárnak köszönhetően dupla lopásvédelemmel van ellátva.

Az Atera Giro kerékpártartó alkalmazhatósága


Az Atera Giro kerékpártartóra kerek formájú, 22-80 mm közötti átmérőjű vázak, továbbá maximum 100 x 80 mm-ig ovális vázak rögzíthetők. 22x32-es acéltartórúdra és az alumínium c-profil tartórúdra is felszerelhető. A szettben található két zár, amik segítségével a kerékpár és az Atera Giro kerékpártartó külön zárható.
Fotók az Atera Giro kerékpártartóról

Atera Giro kerékpártartó ára, garancia

Az Atera Giro kerékpártartó ára, garancia


Az Atera Giro kerékpártartó bruttó ára 30 700 Ft - jelenleg nem rendelhető.

Minden Atera kerékpártartóra 3 év garanciát biztosítunk.

Az Atera Giro kerékpártartó ára szerelési szolgáltatást nem tartalmaz.
Értékesítési pont - ahol az Atera Giro kerékpártartó beszerezhető


  • Budapesti szaküzletünkben: Budapest, XI. kerület, Budaörsi út 41/B.
Üzleteink megközelíthetőségéről és nyitva tartásáról a Kapcsolat menüpontban tájékozódhat.
Vásárlási szándékát e-mailen vagy telefonon kérjük előre jelezze.


Atera Giro kerékpártartó csomagküldéssel


Az Atera Giro kerékpártartót postai csomagküldéssel is megrendelhető, melynek díja bruttó 2 990 Ft/csomag.

Az e-mailes megrendelésnél kérjük, mindig tüntessék fel a számlázási és szállítási címet, a megrendelt kerékpártartót, cég esetén egy kapcsolattartó személyt, egy telefonos elérhetőséget valamint a fizetési módot.

Fizetési módok:
  • Előre utalás: kiállított számla alapján az összeget egy e-mailben megadott bankszámlaszámra várjuk, melyre történő jóváírást követően postázzuk az Atera Giro kerékpártartót. Az átutalásról szóló számlát kizárólag az összeget átutaló személy vagy cég nevére tudjuk kiállítani.
  • Utánvétes fizetés: a megrendelést követően postázzuk az Atera Giro kerékpártartót. A számla kiegyenlítése a csomag átvételekor a szállítónak történik.


Az Atera Giro kerékpártartóhoz hasonló kerékpártartók    


 
Oldaltérkép   Imresszum